Individueel Queeste-traject


Een individueel Queeste-traject is bij ons vooral een persoonlijk traject. Centraal staan de vragen of problemen waar je zelf tegenaan loopt in je proces en waarbij je op je eigen manier en in je eigen tempo ondersteuning wilt.

Er is veel mogelijk. Misschien wil je een klankbord of vertrouwenspersoon om je verhaal te kunnen doen; misschien wil je via gesprekken dingen verhelderen of bij jezelf komen; misschien wil je in je situatie dingen anders gaan doen en wil je daarnaar kijken; of bijvoorbeeld weer leren te ontspannen of vertrouwen te krijgen. Je kunt de behoefte voelen zelf ook iets te willen doen om te herstellen en je zoekt daar een weg in. Het kan ook zijn dat je inzicht en betekenis zoekt in je proces en dat je daaraan actief wilt werken. In elk geval zal het waarschijnlijk zo zijn dat je je beter wilt voelen, en daarbij kunnen we je persoonlijk ondersteunen.

Een persoonlijk traject bij ons is van jezelf: jij staat als cliënt centraal en je hebt echt de regie. Het traject is open en flexibel en je hebt alleen met je eigen counselor te maken. Deze staat met zijn expertise ter beschikking van jouw proces en je verkent samen wat er voor jou aan de orde is en hoe je dat samen kunt organiseren.

Je kunt je traject ook combineren of aanvullen met groepsmodules of met elementen daaruit (zie hieronder). Er is geen vast aantal consulten of een vast protocol. Bijsturing is voortdurend mogelijk, zodat je steeds iets doet waar je echt iets aan hebt en waar je je goed bij voelt.

Groep Individueel
NB Eventueel samen met partner of ondersteuningspersoon
Indien noodzakelijk (en mogelijk) in ziekenhuis of hospice
Duur Onbepaald, op basis van eigen keuze
Kosten Zie kosten
Start Op afspraak, op basis van oriëntatiegesprek